SLA UW SLAG...


Half oktober vertrekken we weer naar Japan. Natuurlijk kan u onze belevenissen volgen via onze blog-pagina en stellen we jullie nieuwe aanwinsten direct voor, vanuit het land van de rijzende zon.Nieuwe vissen, dat betekent ook dat we weer plaats moeten maken in onze winkel... Allereerst beginnen we met enkele speciale acties. Op alle vijverplanten die we nu nog in stock hebben, krijgt u vanaf heden maar liefst 40% korting. Ook op alle vijvervissen (uitgezonderd onze Japanse Koi) zoals sarassa's, windes, shubunkins, en ga zo nog maar even door geldt ook onze 40% korting!!! Sla nu uw slag!

We hebben natuurlijk nog best mooie Japanse Koi in stock, tot wel 80cm. Ook hier gelden acties! Voor voorwaarden en keuze komt u natuurlijk best gewoon langs in Schaffen.Bent u op zoek naar een bijzonder exemplaar? Neem contact met ons op en we gaan op zoek voor u in en rond Niigata vanaf half oktober.


94 keer bekeken