YAMAMATSU TIME


De laatste dag in Japan. We hadden alles gekocht wat er op ons lijstje stond (veel méér om eerlijk te zijn)... Totdat we binnenwandelden bij Yamamatsu. Hij had net een nieuwe lading nisai Sanke binnen en natuurlijk wilden we de kwaliteit wel eens bewonderen. Dat viel dus helemaal TEGEN! Niet dat de vissen slecht waren... Ze waren zooo ongelooflijk goed, dat we meteen besloten enkele boxen te selecteren. Uiteindelijk werden 12 vissen geselecteerd. 8 mannelijke en 4 vrouwelijke exemplaren, waarbij het fukurin werkelijk van de schubben afdroop. Klap op de vuurpijl:

We mochten zelfs twee exemplaren selecteren, waaraan de grootmeester de naam "Tategoi' koppelde. Aan u om door een Japanse bril te kijken en de Tategoi eruit te halen... Deze vissen komen binnen (onder voorbehoud) de laatste week van november. Natuurlijk kan u vooraf reserveren!


143 keer bekeken