15 en 16 april... U wordt verwacht!


Het Paasweekend staat voor de deur, dus de hoogste tijd om een "paar" nieuwe vissen in te doen! Wel, een "paar" is misschien wel het verkeerde woord, want deze nieuwe zending mag er -opnieuw- wel even zijn! Getuige onderstaand fotootje... :-)

Alle vissen kwamen toe in perfecte conditie! En jawel hoor... Er zitten diverse juweeltjes tussen, van de allerbeste kwekers uit Niigata. Sekiguchi, Murata, Matsunosuke, Torazo, Marusei... Noem maar op!

De vissen zijn meteen ons quarantaine station in gegaan, maar natuurlijk zijn ze gewoon vrijblijvend te bezichtigen tijdens het komend Paasweekend. Let op! Op Paasmaandag zijn we gesloten!

Langs deze weg tevens een dankwoordje aan alle helpende handen, die ons eigen werk lichter hebben gemaakt! Foto's van de nieuwe import volgen zodra we de tijd hebben om ze vast te leggen op de gevoelige plaat, nu echter al een paar foto's van de aankomst van het shipment.

DANIKOI... The place to be! Ook dit weekend weer!


4,694 keer bekeken