Geheim wapen... Die Murata!?!


Gisteren een aantal Sekiguchi tosai op deze website gegooid en 24u later zijn er al 4 exemplaren van verkocht. Blijkbaar is de impact van het web toch wel behoorlijk groot. Vandaag herhalen we dat, ditmaal met nisai van Murata! Velen zien hem als een upper-guru! Kohaku's van het allerhoogste niveau en volgens kenners "onbereikbaar" voor de gewone hobbyist. Wij bewijzen graag het tegenovergestelde en stellen jullie vandaag 4 schitterende Murata Kohaku voor. Allemaal nisai en allemaal rond de halve meter kwa lengte. Dus mocht u op zoek zijn naar een "onbereikbare" Kohaku, wij bewijzen jullie graag het tegenovergestelde. De vissen stellen we vandaag nog één voor één voor in onze Koi Aanbod-rubriek, waar we ook meteen een 10-tal grotere exemplaren van Marusei droppen. Ditmaal allemaal sansai en pakweg 65 plussers! Neen, niet de ouderdom, de size... Daar hebben we het over!


117 keer bekeken