There's GOOD news and BAD news!


Laat ons beginnen met het SLECHTE nieuws!

Vandaag zijn we de laatste keer open voor een lange periode. Dus moet u nog een najaarsbeurt geven aan uw vijver, dan haast u zich best, want we gaan pas terug open op vrijdag 10 november. Reden is onze aankomende Japan reis, want we gaan weer eens "HUNTEN"!

En dan het GOEDE nieuws! De komende weken zitten we in Japan, op zoek naar de allermooiste vissen. We doen ruim 40 kwekers aan, in en rond Niigata, en ongetwijfeld zullen er prachtexemplaren rondzwemmen. Vanaf half oktober komen namelijk de allermooiste vissen uit de mudponds en dan hoort DaniKoi op de allereerste rij te staan. Natuurlijk is het niet de periode voor tosai (éénjarige vissen), maar komt nu het grotere werk aan bod. Nisai, sansai en ouder! En natuurlijk zijn we benieuwd hoe onze azukari vissen het er vanaf hebben gebracht. We houden u via deze blog en onze Facebook pagina op de hoogte.

Bent u nog op zoek naar een prachtexemplaar? Neem dan vrijblijvend contact op met Jos. We zullen ginder voor u rondkijken en u foto's en video's tonen van mogelijke kandidaten, inclusief alle informatie die u wenst. Natuurlijk allemaal vrijblijvend. We verwachten ons shipment eind november. Aangekochte vissen kunnen 'of course' in ons nieuw aangepast quarantaine systeem de winter doorbrengen, zonder meerkost. Maar eerst dus "HUNTEN"... Vergeet ons niet te volgen!


108 keer bekeken