Het gaat K.N.A.L.L.E.N.!


Zoals u wellicht weet zijn we in oktober naar Japan getrokken om opnieuw een mooie collectie Koi samen te stellen. We hebben meer dan 40 kweker bezocht gedurende die periode en we moeten zeggen; vaak waren we verrast van de schitterende kwaliteit aan vissen die er zwommen. Op onderstaande foto presenteren we een aantal vissen die we aankochten. Natuurlijk is dit slechts een kleien greep uit onze selectie. Hier lijkt het misschien overwegend rood-wit-zwart, maar om eerlijk te zijn: Er is voor iedereen wat wils aangekocht, gedurende deze trip. Eind november komen de vissen aan... We laten ze dan natuurlijk eerst even tot rust komen. Maar op 1 en 2 december gooien we de eindejaarsdeuren meteen helemaal open!

Bij een hapje en een drankje kan u dan genieten van héél véél moois!

Natuurlijk onzin om al die vissen hier voor te stellen of te benoemen.... Dat moet u zelf maar ontdekken!

Dus we hopen u te mogen begroeten op 1 en/of 2 december; telkens van 10 tot 17u. See you all at DaniKoi!


75 keer bekeken