De mooiste koi rechtstreeks uit Japan


De mooiste koi rechtstreeks uit Japan: nieuwe selectie aangekomen!

Begin maart trok DaniKoi naar Japan om nieuwe exclusieve koi te selecteren. We bezochten de beste kwekers en zijn weer verrast door de superieure kwaliteit. Deze kwaliteitskoi met enkele nieuwe variëteiten zijn pas geleverd en zijn verkrijgbaar aan eerlijke prijzen, inclusief ons professionele advies. Onze prachtexemplaren wachten om in jouw mooie vijver te mogen vertoeven.

Maak je voor het eerst kennis met koi of met andere vijvervissen, dan begeleiden we je graag van A tot Z. Op elke vraag hebben wij een gepast antwoord.

Alles voor vijveraanleg

Bij DaniKoi vind je niet alleen een uiterst uitgekiende selectie van koi. Hobbyisten/liefhebbers (in wording) vinden er alles om hun vijver aan te leggen: van rubberfolie en filters tot planten, maar ook om de vijver te onderhouden. Wij zorgen ervoor dat jouw favoriete vissen in de beste omgeving kunnen zwemmen.

Op onze blogpagina vind je onze selectie met specificaties van variëteit, lengte, leeftijd… Een te groot aanbod dat we niet helemaal op onze website kunnen tonen.

Ontdek en selecteer zelf de mooiste koi

Wij nodigen je graag uit om op ontdekking te komen in onze zaak.

Wij zijn doorlopend open van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 18 uur, op zaterdag én zondag van 10 tot 17 uur.

Tot snel,

Jos


0 keer bekeken