Alles voor een levendige vijver


Vanuit je woonkamer een mooi zicht op je vijver kunnen hebben? Wanneer je een vijver hebt of wil aanleggen, is het de kunst om dat naar behoren te doen. Bij Danikoi vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle vijver te creëren: kwaliteitsvolle producten, professionele raadgeving en een uitstekende service.

Hobbyist of liefhebber? Een vijver hoort goed aangelegd te worden, en eveneens optimaal onderhouden te worden. Zo genieten jouw vissen van een goede omgeving, en geniet jij van water in je tuin.

Je vindt alles voor de aanleg en het onderhoud van de vijver: waterdichting, pompen, filters en skimmers, alsook vijvervissen aan zeer democratische prijzen. Ook voor de decoratie van je vijver bv. verlichting en planten vind je bij ons je gading.

Van plan om een vijver aan te leggen? Danikoi geeft je graag advies over wanneer je best je vijver aanlegt, met welk water je de vijver vult en welke vissen je in de vijver laat zwemmen.

Kom langs in ons Vijvercentrum, Beringerbaan 63, Diest. Of stel telefonisch je vraag: 013-555 200.


541 keer bekeken