Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 9, 2019

November 26, 2019

October 1, 2019

August 12, 2019

September 20, 2018

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Kentaro Sakai is een super kerel!

March 4, 2016

Midden februari stond het reeds vast! Dit jaar kregen we, opnieuw, de kans om te selecteren uit de Tateshita van de Sakai Fish Farm. Vrij vroeg dacht u misschien? Wel, de kweek van Koi heeft de laatste jaren een ware gedaanteverwisseling ondergaan. Nu heb je in februari reeds jumbo tosai in de maten 30-35cm waarvan je vroeger in de maanden april-mei alleen maar kon dromen. 

En wij, @ Danikoi hebben een geweldige band met de grootmeester. Niet minder dan 200 (jumbo) tosai werden dan ook eerder deze week vanuit Hiroshima verstuurd richting Schaffen. En we mogen wel stellen; er  zitten werkelijk sublieme exemplaren bij. Kohaku, Sanke en Showa... of wat dacht u! Bij het uitpakken werd ons reeds duidelijk. Hier zitten kandidaten tussen die straks grote ogen kunnen gooien op iedere Benelux show, alsook in Duitsland.

 

 

Natuurlijk geldt de regel weer: Wie het eerste blik in de bakken werpt, heeft de beste keuze. Al houden we ze natuurlijk wel nog een tijdje in quarantaine... zoals het hoort!

Dit weekend, zoals elk ander weekend trouwens, staan we tot uwer beschikking! Ook u zal ongetwijfeld een kwaliteit herkennen, die u niet niet vaak eerder zag in de Benelux!

 

 

 

Please reload