Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 9, 2019

November 26, 2019

October 1, 2019

August 12, 2019

September 20, 2018

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

"Niet normaal"

March 15, 2016

... Is een van de eerste reacties, van de hand van Remco Wijnen, die we mochten ontvangen nadat we onderstaand filmpje net gepost hadden via Facebook. En inderdaad, "neet normahl" is echt wel de juiste omschrijving. Mitsunori Isa zette 10 boxen van het beste spul aande kant voor Danikoi en we zijn weer maar eens enorm verrast. Vanmiddag namen we de tijd om een filmpje te maken en we kunnen zeggen: Het is ongelooflijk hoe snel de vissen bekomen zijn van de lange trip. De huid zit nu al lekker, shiroji super en sumi en hi VET erop! Zelden zo mooie jumbo tosai gezien van Isa. U wil het zelf ontdekken, dan spring komend weekend zeker binnen... Want wie eerst komt, heeft natuurlijk de beste keuze.

 

 

 

Please reload