Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 9, 2019

November 26, 2019

October 1, 2019

August 12, 2019

September 20, 2018

June 30, 2018

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

We gooien de deuren weer eens open!

May 19, 2016

Ja, het is weer zover! Dani Koi gooit de deuren weer eens een weekend lang open, met een aantal bijzondere aanbiedingen op de koop toe! Op 21 en 22 mei, telkens van 10u tot 17u kan u doorlopend bij ons binnen lopen en genieten van leuke aanbiedingen, 10% korting op het totale assortiment én de jongens van TAKAZUMI  zullen aanwezig zijn om uitleg te geven over tal van producten die in hun gamma zitten! Eindelijk kunnen we de koudere temperaturen achter ons laten en kan het èchte vijverseizoen beginnen. Best doe u dat meteen komend weekend al, want dan is het weer "feest" bij Dani Koi! Natuurlijk met een hapje en een drankje op tafel geserveerd, of wat dacht u! We zien u zaterdag en/of zondag?

 

 

Please reload