Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 9, 2019

November 26, 2019

October 1, 2019

August 12, 2019

September 20, 2018

June 30, 2018

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

SLA UW SLAG...

September 19, 2016

Half oktober vertrekken we weer naar Japan. Natuurlijk kan u onze belevenissen volgen via onze blog-pagina en stellen we jullie nieuwe aanwinsten direct voor, vanuit het land van de rijzende zon.Nieuwe vissen, dat betekent ook dat we weer plaats moeten maken in onze winkel... Allereerst beginnen we met enkele speciale acties. Op alle vijverplanten die we nu nog in stock hebben, krijgt u vanaf heden maar liefst 40% korting. Ook op alle vijvervissen (uitgezonderd onze Japanse Koi) zoals sarassa's, windes, shubunkins, en ga zo nog maar even door geldt ook onze 40% korting!!! Sla nu uw slag!

We hebben natuurlijk nog best mooie Japanse Koi in stock, tot wel 80cm.  Ook hier gelden acties! Voor voorwaarden en keuze komt u natuurlijk best gewoon langs in Schaffen.Bent u op zoek naar een bijzonder exemplaar? Neem contact met ons op en we gaan op zoek voor u in en rond Niigata vanaf half oktober. 

 

 

Please reload