Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

October 1, 2019

August 12, 2019

September 20, 2018

June 30, 2018

May 16, 2018

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Intussen zijn we terug thuis...

January 22, 2016

en hebben onze "jetlag" reeds netjes verteerd. De komende dagen gaan we onze nieuwe website invullen, dus neem geregeld een kijkje in ons aanbod. Vandaag echter al een aantal "Giants" en waar kan je die beter selecteren dan op de Marusei Koi Farm. Voor Yoshiyuki is het vaak pas echt interessant wanneer je duidelijk maakt dat je interesse hebt om gelijk groot in te kopen. Groot in size èn groot in aantal wel te verstaan. Voor Danikoi geen probleem natuurlijk. We selecteerden gelijk 10 wondermooie exemplaren. Achtereenvolgens zal u voorbij zien "flitsen" : Chagoi, Kogane Ochiba, Chagoi, Ginrin Karashi, Chagoi, Mukashi Ogon, Ginrin Karashi, Mukashi, Chagoi en "last but not least" Kigoi. 

Chagoi en "last but not least" Kigoi. 

Please reload

VOLG ONS OP: 

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • c-youtube

© 2016 DANIKOI - ALL RIGHTS RESERVED