Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 9, 2019

November 26, 2019

October 1, 2019

August 12, 2019

September 20, 2018

June 30, 2018

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

We trekken weer naar Japan

January 8, 2016

 

Op 13 januari is het weer zover. Al onze vissen, aangekocht in oktober zijn verkocht en we zien ons weer genoodzaakt richting het land van de rijzende zon te trekken. Nog te vroeg voor tosai, daarvoor gaan we in maart en/of april terug, maar nu moet nog een mooie stock aan groter materiaal aangekocht worden.

Maar de voorraad in Japan is natuurlijk ook niet oneindig, vandaar dat we beslisten om meteen de tweede week van het nieuwe jaar reeds terug te gaan. Dan is het rustig, weinig andere dealers zullen aanwezig zijn op dat tijdstipt, wat betekent dat wij de allerbeste keuze zullen hebben. Volg ons hier...

Dagelijs zullen we trachten u de nieuwe vissen voor te stellen...

Please reload