Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 9, 2019

November 26, 2019

October 1, 2019

August 12, 2019

September 20, 2018

June 30, 2018

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

GOSHIKI'S VAN ADEMBENEMENDE KWALITEIT!

October 23, 2016

 

De afgelopen twee dagen waren we er als de kippen bij om de allermooiste nisai Goshiki van Tsuna te selecteren. Hij kreeg niet eens de kans om ze in zijn bakken te steken, we hebben direct geselecteerd vanaf de vrachtwagen. Op het moment dat ze geselecteerd werden, leken het nog allemaal Kohaku, maar eens in de binnenvijvers kwam het lichtgrijs al vlug opdagen. Tsuna kweekt de moderne Goshiki, met heel zuivere beni-patronen. Prachtexemplaren, waaronder ook enkele héél mooie Ginrin . We hebben er in totaal 56  uitgepikt, maar u bent gewaarschuwd... Het gaat snel! 

Please reload