Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 9, 2019

November 26, 2019

October 1, 2019

August 12, 2019

September 20, 2018

June 30, 2018

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

WIE SHOWA ZEGT, ZEGT ISA...

November 6, 2016

 

Natuurlijk moesten we bij Isa langs om zijn twee- en driejarige harvests te bewonderen!Dainichi, Isa en Sekiguchi staan op het allerhoogste niveau wat Showa betreft en toch hadden we dit jaar het gevoel dat het bij Isa allemaal net dat beetje "extra" was, wat kwaliteit betreft. Gevoelens die zich omgezet hebben in "daden", toen Isa maar liefst 3 hoofdtitels wegkaapte tijdens de meest recente Nogyosai. Wij ontdekten enkele juweeltjes in zijn bakken en zijn dan ook uitermate trots dat twee schitterende exemplaren naar Limburg komen. Eentje veranderde binnen de 24 uren na aankoop al van eigenaar, de andere is voorlopig nog op de kop te tikken. Voor meer informatie: info@danikoi.com

 

Please reload