Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 9, 2019

November 26, 2019

October 1, 2019

August 12, 2019

September 20, 2018

June 30, 2018

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Geheim wapen... Die Murata!?!

May 4, 2017

Gisteren een aantal Sekiguchi tosai op deze website gegooid en 24u later zijn er al 4 exemplaren van verkocht. Blijkbaar is de impact van het web toch wel behoorlijk groot. Vandaag herhalen we dat, ditmaal met nisai van Murata! Velen zien hem als een upper-guru! Kohaku's van het allerhoogste niveau en volgens kenners "onbereikbaar" voor de gewone hobbyist. Wij bewijzen graag het tegenovergestelde en stellen jullie vandaag 4 schitterende Murata Kohaku voor. Allemaal nisai en allemaal rond de halve meter kwa lengte. Dus mocht u op zoek zijn naar een "onbereikbare" Kohaku, wij bewijzen jullie graag het tegenovergestelde. De vissen stellen we vandaag nog één voor één voor in onze Koi Aanbod-rubriek, waar we ook meteen een 10-tal grotere exemplaren van Marusei droppen. Ditmaal allemaal sansai en pakweg 65 plussers! Neen, niet de ouderdom, de size... Daar hebben we het over!

 

 

 

Please reload