Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 9, 2019

November 26, 2019

October 1, 2019

August 12, 2019

September 20, 2018

June 30, 2018

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Wat een succes!

May 7, 2017

Gisteren waren onze opendeurdagen een overweldigend succes. Allez... Opendeurdag, want vandaag komt dag 2 eraan! Natuurlijk bent u ook vandaag van harte welkom tijdens deze super tweedaagse bij Danikoi! Gisteren verwisselden vele Koi van eigenaar, maar geloof ons, er zwemmen best nog mooie exemplaren rond. Kom vanmiddag een kijkje nemen! Drank en versnaperingen staan klaar en de barbecue wordt nu reeds lichtjes aangewakkerd. Het belooft weer een gezellige boel te worden hier in Schaffen, bij Beringen.

 

 

 

 

 

 Tot straks!

Please reload