top of page

ONS AANBOD

 

Natuurlijk kunnen we hier niet alle Koi voorstellen die we aankopen, want dan we dagen nodig hebben. Trouwens; het gaat ook allemaal erg snel. Vaak zijn vissen reeds verkocht, voordat ze goed en wel online staan. Bij de meest interessante vissen proberen we gelijk wat info mee te geven en als het lukt een video...

HI UTSURI

MARUSEI

Deze schitterende dame wisten we te spotten in de bakken van Marusei.

Schitterend patroon, mooie body, adembenemende huidkwaliteit.
Verder is de verschijning erg zuiver. Weinig tot geen opkomende sumi vlekken.
Volgens Marusei een vis die de 90cm grens kan passeren!

 

Kweker: Marusei

Grootte: 72cm

Prijs: sold

TANCHO KUJAKU

KANEKO

Ga ze maar eens zoeken. Een Kujaku met een bijna perfecte Tancho spot op het hoofd. Huidkwaliteit: Geweldig. Body: Geweldig. Totale verschijning: Een lust voor het oog, een must voor de vijver!

 

Kweker: Kaneko

Grootte: 58cm

Prijs: sold

Video
TANCHO SANKE

MIYATORA

Sneeuw- en sneeuwwitte achtergrond, wat wil je nog meer! Sumi en hi steken perfect uit en het patroon is "well balanced". We laten haar nog een jaartje doorgroeien in Japan, maar van een ding zijn we zeker. Tancho Sanke in deze kwaliteit zijn zeer, zeer moeilijk te vinden en in Europa en genieten in Europa de status van (zo goed als) onbereikbaar. Dit is een showmodel welk op elke show in Europa hoge ogen zal gooien. Een lust!

 

Kweker: Miyatora

Grootte: 64cm

Prijs: sold

Video
KUJAKU

MARUSEI

Mensen, neem het van ons aan... Marusei is op weg om de wereld te veroveren met zijn nieuwe Kujaku-bloedlijn. Zelden hebben we Kujaku gezien van deze uitmuntende kwaliteit en dan ook nog in deze aantallen. Maar voorlopig is het erg moeilijk om één van de betere exemplaren te bemachtigen. Hij bouwt nog aan de bloedlijn en wil zeker geen verkeerde beslissingen nemen, zeker wanneer het aankomt op vrouwtjes en mogelijke kandidaten om straks in zijn bloedlijn in te bouwen. Toch wisten we deze schitterende dame te bemachtigen. Een beetje zonneschijn en u heeft een echte "shooting Star" in uw vijver zwemmen. Indrukwekkend!

 

Kweker: Marusei

Grootte: 64cm

Prijs: sold

Video
bottom of page